2013-11-04

Tervezzünk együtt a Dragon Dreaming módszer segítségével

Újból találkozóra hívunk benneteket!

Szeretnénk tovább álmodozni, tervezni, és szinkronba állítani a cselekvésünket. Ehhez segítséget is kapunk, a Dragon Dreaming módszert.


"A Dragon Dreaming egy spirális projekttervezési modell. Négy fő szakaszból áll: Álmodás, Tervezés, Kivitelezés, Ünneplés egymást megújító köreiből. Általánosságban ezt Tervezés és Kivitelezés szakaszára redukáljuk, nem hagyva időt álmaink megosztására és közös munkánk gyümölcseinek értékelésére.

Mikor egy szervezeten belül vagy csoportban dolgozni kezdünk, sokszor csak a kitűzött cél lebeg szemünk előtt. Belekezdünk egy projektbe, aminek megvalósulását valami miatt fontosnak érezzük, de nem kerítünk időt annak megosztására, hogy mi motivál minket a részvételre, mennyi energiát és elkötelezettséget érzünk magunkban a munkához, mit szeretnénk nyerni belőle, kapni általa, mit várunk a csoporttól.
A sárkányok számos ősi kultúrában az álmok kapujának őrzői. Innen a Sárkány Álmodás kifejezés. Az ausztrál John Croft által kidolgozott módszer lényege, hogy a közös munkához, egy projekt, csoport vagy szervezet iránti elköteleződéshez nemcsak az ötletek megosztására, az intellektuális összhangra, hanem az érzelmi kapcsolódásra, mélyről fakadó motivációra és azok megosztására is egyenlő mértékben szükség van."

További információ a módszerről: sarkanyalmok.wordpress.com

 

Hely: Civil Ház, XIII. ker. Budapest, Váci út 50.

Időpont: 2013.11.10. 9:30-tól 13:00-ig


				

https://www.facebook.com/events/159954777548127/?ref=22

Megosztás

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Tovább a kategóriában: Tervezzünk együtt, találkozó »