2014-01-22

Lakatlan_Töltsd újra! megbeszélés

2014. január 22-én a "Rögtön jövök! Projekt Galéria"-ban tartottuk újabb megbeszélésünket a KÉK (Kortárs Építészeti Központ) képviselőivel.

A Budapest Főváros Önkormányzata által kezdeményezett Rögtön jövök! program célja a régóta üresen álló üzlethelyiségek kedvezményes hasznosításának ösztönzése. E cél megvalósítására jött létre nyilvános fórumként, koordinációs és tájékoztató irodaként a Rögtön jövök! Projekt Galéria, a Főváros és a Kortárs Építészeti Központ együttműködésében.

A Galéria tökéletes helyszíne volt a megbeszélésünknek, hiszen a Tutaj projekt célja a jelenleg üresen álló Pannónia utcai óvodaépület és park hasznosítása. A megbeszélésen elhangzott információk mellett az ottani tájékoztató anyagokból is sokat okultunk.

A Galéria minden hétköznap 14:00-19:00-ig tart nyitva, de február 25-én 17:00-18:00 óra között a kiállítás kurátora, Polyák Levente ingyenes tárlatvezetést is tart. Mi biztosan ott leszünk, reméljük minél több üres ingatlan felett diszponáló döntéshozóval is találkozunk.

Megosztás

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6