2014-02-13

Megnyertük!!!

Lakatlan__Töltsd újra! program
Lakatlan__Töltsd újra! program

A Tutaj projekt lett a Lakatlan__Töltsd újra! program pályázatának egyik nyertese!

A pályázati kiírásban a KÉK Lakatlan programja olyan közösségi, kulturális és szociális elemeket ötvöző projekteket keresett, amelyek megvalósításához szükséges egy saját tér. A Tutaj projekt egy kicsit kakukktojás a nyertesek között, mivel mi egy konkrét területen képzeljük el a jövőt, a pályázat ugyanakkor olyan kezdeményezéseket várt, amelyeknek nem áll a rendelkezésére saját ingatlan, és a városban bárhol megtalálhatják számukra a minden tekintetben megfelelő teret. A KÉK képviselőit azonban lenyűgözte a kezdeményezésünk, sok lehetőséget látnak bennünk, ezért szavaztak bizalmat számunkra.

A pályázatra 403-an jelentkeztek, ebből 96 pályázót személyesen is meghallgattak. Nagyon örülünk, hogy ilyen sok kezdeményezés közül a KÉK Lakatlan Budapest minket (is) partneréül választott! Hamarosan megkezdjük a közös munkát, melynek eredményeiről folyamatosan be fogunk számolni itt a honlapon, és a Facebookon.

Ha nem szeretnél lemaradni híreinkről, iratkozz fel hírlevelünkre is, itt megteheted!

 

Megosztás

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6