2014-03-02

Idei terveink

Gyerekek tanulják a kertészkedés alapjait
Gyerekek tanulják a kertészkedés alapjait

Úgy értesültünk, hogy erre az évre az Önkormányzat nem ütemezte be a Pannónia u.-i óvoda-terület értékesítését. Levelet írtunk ezért Borszéki Gyula Alpolgármester Úrnak, amelyben felajánlottuk a kert nyári időszakban történő ideiglenes hasznosítását és ez ügyben időpontot kértünk a találkozásra.

Felajánlásunk lényege:

Májustól a nyári időszakban egy egységesen megtervezett, közösségi kialakítású mintakertet szeretnénk létrehozni a környéken lakók számára, ahol elsősorban gyermekeknek tartanánk bemutató, oktató foglalkozásokat. Külön figyelmet szentelnénk a hátrányos helyzetű/sérült gyermekek bevonásának, valamint a szomszédos iskolával és más érdeklődő gyermek-közösségekkel való együttműködésnek.

A közösségi kertgondozás évadnyitó, tavaszi rendezvényeként május 10.-én szombaton családi napot szeretnénk rendezni a területen.

Előkészületként április folyamán a kertet kitakarítanánk, a meglévő növények gondozási munkáit elvégeznénk.

 

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre, mondd el, egyetértesz-e a javaslatunkkal! Milyen programokon vennél részt szívesen és Te magad milyen tevékenységet hoznál ide a nyári időszakban?

Egyetért-e újlipótvárosi civil kezdeményezésünkkel, hogy a Pannónia utcai, üresen álló óvoda ősfás kertjét ezen a nyáron nyitott kertként hasznosítsuk, itt alkalmanként programokat szervezzünk?*
Milyen programokon venne részt szívesen?
Neme
Életkora
XIII. kerületi lakos?
Ellenőrző kód:

Megosztás

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6