Esemény

Esemény (2)

%2014. %041 %20. %AM %02:%szept.

Szavazz Újlipótváros hős fájára

Írta:

Szavazz!A Pannónia utcai jegenyenyár Újlipótváros legmagasabb fája, amely egy bezárt óvoda udvarán található – néhány hasonló korú, valamint sok fiatalabb (összesen 63 db) fa társaságában. Ültetése jóval megelőzte az óvoda 1981-es megnyitását. A XIII. kerületi önkormányzat szándékai szerint a jelenleg elzárt ingatlant befektetők számára értékesítené, és mélygarázzsal ellátott lakókomplexumot hozna létre rajta – természetesen ez az összes most ott álló fa kivágásával és a talajvíz-kapcsolat megszűnésével járna. A volt óvoda tömbjének részét képezi egy régi, műemlék jellegű, jó állapotban lévő fürdőház is (benne két hatalmas, sokablakos teremmel), mely szintén bezárva várja sorsát.

Szavazz!

Újlipótváros hős fájára a következőképpen lehet szavazni: az alábbi üres mezőbe beírják az email címüket, majd rákattintanak arra, hogy "Újlipótváros hős fája legyen a nyertes".
Ezután a szavazatát érvényesítenie kell, mégpedig úgy, hogy belép az email fiókjába, ahová küldtünk önnek egy levelet, egy aktiváló linkkel, erre rá kell kattintania, és máris megtörtént a szavazás. Ha véletlenül elrontotta, és rossz email címmel szavazott, akkor annyi a dolga, hogy újra szavaz.

Forrás: http://evfaja.okotars.hu/dontosfak

%2014. %041 %25. %AM %02:%aug.

Tér-ölelés

Írta:

A fák nem tudnak ölelni, de mi igen! Gyere, öleljük körbe rajzzal és hanggal a teret!
Ha szeretnéd, hogy

- Újlipótvárosban a Pannónia u.-Tutaj utcai ovi-terület köztulajdonban maradjon
- ne vágják ki itt a fákat,
- az önkormányzat dialógust folytasson a hasznosításról a helyi lakossággal,

GYERE EL családoddal együtt "TÉR-ÖLELÉS" megmozdulásunkra!!!

Találkozunk a Pannónia u. 77.-79. ovibejáratnál, majd kétfelől virágokat rajzolunk a területet körbevevő járdára, végül a Hegedűs Gyula utcai fronton összegyűlünk.

Gyere, várunk, számítunk Rád!
És köszönet, ha megosztod a meghívást!